Pizza, gyros, hamburger, kebab, hot-dog házhozszállítás Kisvárda, Fényeslitke, Döge, Ajak, Anarcs, Jéke, Kékcse és Pap területén!

Az ŐRÜLET folytatódik a HALIHÓBAN...

Kiváncsi vagy rá, hogyan juthatsz minden nap más-más finomságokhoz?

Csak akkor olvass tovább, ha a fenti kérdésre „igen”-nel válaszoltál!

Na de akkor hogy is van ez az őrült sorsolás?

Regisztráld magad, rendelj és Te is részt veszel játékunkon. 

Minden nap sorsolunk! Hogy mit?

Hétfő - Gyros pitában
Kedd - Kebab
Szerda - Chickenburger
Csütörtök - Óriás gyros
Péntek - Óriás hambi
Szombat - Rösztiburger

A játék szépsége, hogy elég havonta egyszer rendelned ahhoz, hogy Te is részt vegyél a sorsoláson. Ha havonta legalább egyszer rendelsz valamit, akkor megadod magadnak az esélyt, hogy mától fogva akár minden nap tiéd legyen az ingyen pizza. Minél többször rendelsz, annál több esélyed van a nyerésre…

Hogyan és mikor sorsolunk?

A sorsolás automatikusan történik algoritmus alapján. Minden nap délután 15.00 órakor, véletlenszerűen kiválaszt egy valakit a számítógép.

Nyertél?

Ha belépés után a Nyerteseink oldalsó menüpontra rákattintasz, majd a nyertesek listáján látod a neved, és a neved mellett, a mai dátum szerepel, akkor NYERTÉL!

Szóval a lényeg!

Az utolsó rendelésed napjától kezdve 1 hónapig bármelyik nap nyerhetsz! FONTOS! Be kell jelentkezned és úgy kell rendelned, különben nem veszel részt a sorsoláson!

Az egyetlen dolgod:

ha szeretnél hozzájutni a nyereményedhez, neked kell jelentkezni nálunk és szólni, hogy nyertél.

Ahhoz, hogy megtudd, hogy Te nyertél-e, bizony fel kel jönnöd a halihohamizo.hu oldalra mert mi nem szólunk, nem telefonálunk, nem küldünk e-mailt.
De, ha látod a neved a nyertesek között a mai dátummal, akkor azonnal indulj a Hamizóba, és kérd a nyereményedet, persze csak ha éhes vagy, mert a kaja nem megy házhoz, Neked kell érte jönnöd!!

Szólunk előre, hogy ha te vagy a szerencsés nyertes, de nem jelentkezel legkésőbb este 9 óráig, a nyereményed szó nélkül megesszük!

Szóval, ha úgy döntesz, hogy részt veszel a játékban és regisztrálod magad, akkor érdemes lesz minden nap feljönni a halihohamizo.hu oldalra, és ellenőrizni, hogy nyertél-e.

Kosaram
Nyeretesek